Om de kaart te vergroten a.u.b. op het vakje in de linkerbovenhoek klikken! De grotere kaart opent op een nieuwe pagina.


 


11 juni 2018

Een jaar later…

… en ik kan jullie met nog meer enthousiasme welkom heten op mijn website over de Via Alpina, een verzameling langeafstandswandelingen door de Alpen, waarvan de langste route door alle acht Alpenlanden loopt van Trieste in Italië naar Monte Carlo, het Vorstendom Monaco. De routes bestaan uit etappes die men op één dag kan lopen – in totaal 342 etappes. Vorig jaar juni meldde ik dat het mijn voornemen was om vele van deze etappes te lopen en erover te berichten. Mijn plan was om in mijn blogs ook veel aandacht te besteden aan hetgeen naar mijn mening onderweg interessant is op het gebied van taal, geschiedenis, flora en fauna en geologie. “Natuurlijk zal het culinaire aspect niet worden vergeten!“, voegde ik er gretig aan toe…

Een jaar later… en ik kan jullie melden dat ik mijn voornemen duidelijk vorm heb gegeven en al veel interessants heb gezien en beleefd op mijn wandelingen, die geheel of gedeeltelijk de etappes van de Via Alpina volgen. Jullie lezen nu het 30ste blog!

Voor 2018 geldt net als voor 2017: “De weg is ook een doel en ik hoop dat jullie als lezers mij daarbij willen volgen!”

Met hartelijke groet,

Pauline