De Via Alpina als leidraad

Het avontuur kan beginnen!

Om de kaart te vergroten a.u.b. op het vakje in de linkerbovenhoek klikken! De grotere kaart opent op een nieuwe pagina.


3 juni 2017

In de startblokken!

Het moment waarop mijn avontuur op de Via Alpina kan beginnen komt steeds dichterbij. Tot nu toe heb ik maanden lang (met veel plezier trouwens!) hard aan deze website gewerkt. Ik ben best tevreden over het resultaat! Maar dit alles was zittend aan mijn bureau en gebogen over mijn computer. Over enkele weken hoop ik de eerste etappes te lopen, dus ik trek de wandelschoenen aan en ga op pad!

Ik ga beginnen in Scuol, in het Unterengadin, Zwitserland, waar ik voor de eerste keer kennis heb gemaakt met de Via Alpina. Dit is het beginpunt van Etappe R67 van de Rode Route (Scuol–S-charl). In deze omgeving heb ik in de afgelopen tien jaren al zovele prachtige wandelingen gemaakt. Toch zal het deze keer toch anders zijn, want nu past het wandelen in een andere, grotere setting: het Alpengebied in zijn geheel. Ik vind het bijzonder om onderdeel te mogen zijn van de “Via Alpina Community“!

Met hartelijke groet,

Pauline

3 reacties

 1. Ybo

  Beste Pauline,
  Vanaf het Velperplein (ook mooi) wensen we jou een fantastische ontdekkingsreis.
  Hartelijke groeten, Ybo en Caroline

 2. Coby Tjaarda Bosma

  Hoi Pauline
  Heel veel plezier met je avontuur en geniet ervan!
  Groetjes,
  Coby

 3. christinedamste

  Natuurlijk ga ik je blogs volgen. Veel geluk op je pad tijdens je wandeltocht!
  groetjes,
  Christine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Wandelen in de bergen

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑