De Via Alpina als leidraad

Hartelijk welkom!

Om de kaart te vergroten a.u.b. op het vakje in de linkerbovenhoek klikken! De grotere kaart opent op een nieuwe pagina.


2019: Een nieuw wandelseizoen met nieuwe uitdagingen…!

12 februari 2019

De Via Alpina: de uitgebreide verzameling van langeafstandswandelwegen in de Alpen, waarvan de langste route door alle acht Alpenlanden loopt, van Triëst in Italië naar Monte Carlo in het Vorstendom Monaco. De Routes bestaan in totaal uit 342 dagetappes.

Sinds 2011 is er de officiële website over de Via Alpina. Geïnspireerd door dit project heb ik begin 2017 een website opgezet, “Pauline wandelt” over de Via Alpina en wandelen in de bergen in het algemeen. In het derde jaar kan ik jullie zeggen dat ik nog steeds enthousiast ben over het wandelen – dit jaar opnieuw!

Net als in de jaren 2017 en 2018 zeg ik ook voor het jaar 2019: “De weg is een doel“. Daarom hoop ik dat jullie, beste lezers, mij ook dit jaar willen volgen op mijn reis!

De laatste vijf berichten worden – zoals steeds – aangegeven in de sidebar. Als jullie eerdere blogs willen lezen, klik dan a.u.b. hier: jullie worden naar de pagina “Archief” geleid. Daar kunnen jullie het blog vinden dat jullie zoeken.

Met hartelijke groet,

Pauline

3 reacties

 1. Driekus

  Hier hebben we op gewacht.
  MVG

  • paulinewandelt

   Dank!

 2. Noelle

  Leuk om te zien waar mijn buurvrouw zich mee bezighoudt! Fijn als je me op de verzendlijst zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Wandelen in de bergen

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑