De Via Alpina als leidraad

Copyright

Beste lezer,

Fijn dat U de moeite neemt om deze website te bezoeken! Hopelijk vindt u wat u zoekt en neemt u met plezier kennis van de inhoud – met hetzelfde plezier als waarmee de inhoud werd samengesteld!

U zult begrijpen: aan deze website is veel aandacht en veel tijd besteed. Daarom volgt hieronder de bepaling over het COPYRIGHT.

Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze website (tekst en/of foto’s) mag worden vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, door fotokopieën opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website.

1 reactie

 1. Dirk Klop

  Beste Pauline
  Ik heb je route Langs de Romeinse Routes deel 1 gelezen, mooi en informatief beschreven. Ik zou deze informatie graag via onze website willen delen met de belangstellenden van Museum Veluwezoom. Ans van Iersel heeft daarover al even contact gehad, maar ik wil het toch even formeel vragen en tevens de informatie gebruiken om aandacht hiervoor te vragen aan onze belangstellenden via de nieuwsbrief.
  Op de website zou ik graag het volgende willen plaatsen: https://museumveluwezoom.nl/langs-de-romeinse-limes-van-heveadorp-naar-wageningen-deel-1/
  Ik hoor graag even of dit zo mogelijk is, aan de tekst heb ik niets veranderd .
  Met vriendelijke groet

  Dirk Klop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Wandelen in de bergen

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑