Om de kaart te vergroten a.u.b. op het vakje in de linkerbovenhoek klikken! De grotere kaart opent op een nieuwe pagina.


29 februari 2024

Welkom op mijn wandelwebsite!

Het jaar 2024 is een schrikkeljaar – dus heeft februari dit jaar een dagje meer. Het begrip “schrikkeljaar” is afgeleid van het Middelnederlandse woord scricken, dat “met grote passen lopen” of “springen” betekende. Ik vind dat wel een mooie verbinding met “wandelen”! Wandelen is voor mij een heerlijke tijdsbesteding – en erover schrijven ook. Wandelen in de Alpen heeft mijn grootste voorkeur. Ook dit jaar hoop ik daar weer vele mooie tochten te kunnen maken! Natuurlijk heeft Nederland veel wandelplezier te bieden: voor wandelingen in eigen land trek ik ook graag mijn wandelschoenen aan.

Ik hoop dat u als lezer zult kunnen meegenieten van wat ik onderweg zoal tegenkom!